Одри - <br/> вашият избор

Текстът е публикуван на 17 октомври 2016.

Одри е бездомниче и в продължение на година се e справяла сама. Един ден, обаче, не ѝ провървяло - била ударена от кола. Колата спряла, две момчета излезнали от нея, събрали Одри от асфалта, закарали я до най-близката ветеринарна клиника и повече никога не се върнали за нея.

Така Одри, ударена, с разкъсана диафрагма, в състояние на шок и с влошаващи се показатели, била оставена да се справи отново сама.

Let's Adopt - Bulgaria, Audrey

Диафрагмата е мускул, който разделя гръдната от коремната кухина и по този начин осигурява нормална работа на сърцето и белия дроб. Силният удар е разкъсал диафрагмата на Одри, черният ѝ дроб и стомахът ѝ са навлезнали в гръдната кухина, притиснали белия дроб и сърцето, нарушавайки работата им и сериозно застрашавайки живота на Одри.

Одри бе оперирана по спешност малко след като научихме за нея. Часове след операцията усложнение едва не уби Одри - гръдната ѝ кухина се изпълни с въздух. По неотложност направихме торакоцентеза - процедура, с която се изтеглихме въздуха от гръдния кош, не позволявайки му да притисне и спре работа на сърцето на маца.

Let's Adopt - Bulgaria, Audrey

Днес Одри остава под интензивно наблюдение с опасност за живота и силно се нуждае от вас.

Веднъж започнали да четете тази статия, се изправяте пред следния избор: можете да се ядосате (имате основание) и да продължите с неделната си вечер или...отново да се ядосате, да помогнете на Одри и дарите за нейното лечение:

Пейпал:
Банка: СНЦ Летс Адопт България (или само Летс Адопт ако ползвате EPAY)
Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG73FINV91501215604267
BIC: FINVBGSF
Основание: За Одри, 43601

Също можете да дарите 1,00 лв като изпратите съобщение на номер 17777 с текст DMS ADOPT или да заплатите част от разходите на Одри на място в Централна ветеринарна клиника за пациент с номер 43601.

* Новини за Одри ще публикуваме на нашата временна Фейсбук страница. Моля, харесайте и се присъединете към нас.

* Координатор на случая на Одри е Диана.

Моля, СПОДЕЛЕТЕ тази история с приятели. Одри се нуждае от вас.

П.С: В случай че някога сте се изкушавали да изоставите пострадала животинка в клиника, да знаете - нищожно нисък процент от изоставените в клиники животни получават шанса, на който сте се надявали. Или иначе казано, ако смятате да изоставите някого в клиника, намерете малко мъжество в себе си и поне подпишете протокола му за евтаназия.

Одри -<br/> няколко дни по-късно October 18, 2016

В продължение на дълги часове Одри се бори за живота си в интензивното на Централна ветеринарна клиника.Днес, няколко дни по-късно, Одри се изправи, за да ви благодари и да ви помоли, ако все още...

Одри ще се радва да я посетите October 27, 2016

Вижте кой няма търпение да го посетите в клиниката. Това е Одри, мацата, която в рамките на дни, три пъти се срещна със смъртта. аца се пребори за живота си и може да продължи възстановяването си...

Одри е осиновена! January 19, 2017

Ето я Одри днес! Благодарим на Ния, че дари на Одри дом и на Одри, че го превърна в такъв. Защото домът е дом, когато в него има котка.

Принцеса - животът не може да има цена May 25, 2021

Принцеса се бори с няколко състояния и без да преувеличаваме, е сред най-тежките случаи, които сме срещали...