Ноа на училище за кучета

Текстът е публикуван на 08 март 2016.

Въпрос: Колко човека са нужни за 1 (една!) читава снимка на Ноа? Отговор: 5 човека и 1 трактор (дълга история)...

Приятели, Ноа вече няколко месеца живее в център за кучета „Дея“. Там Ноа си има няколко човека, които се гиржат за него и кучешки треньор, с когото работи за подобряване на хммм...особеностите на характера си.

И дори Ноа да се чувства отлично в център Дея, той все още се надява да срещне своя специален човек.

Let's Adopt Bulgaria, Noah

Преди да решите, че това сте вие, защото искате „голямо пухено бяло куче“, ние сме длъжни да ви споделим следното:

  • Ноа обича хората, но е грубянин. Когато ви види първата му работа ще бъде да ви яхне на игра или да ви хапне дружелюбно по ръката (последствията ще са само лигави).
  • Ноа е великан. За да се справите с него, не бива да прилагате сила, а хитрост и постоянство.
  • Ноа е домошар. Изоставен в къщурка на двора, кучо ще се чувства нещастен и пренебрегнат.
  • Ноа не харесва котки. Или по-скоро харесва да ги гони. Не знаем какво би направил, ако настигне някоя, не сме си позволявали да проверим. 
  • Ноа е мърльо. На снимката ви изглежда снежно бял. Е, това е така, защото на снимката няма сняг. И освен че лесно се цапа, трудно се чисти!
  • Ноа е мек, глуповат, обожава да играе с топка, чувства се страхотно в семейна среда, би ви придружил навсякъде…



Let's Adopt Bulgaria, Noah



Ако не сме успели да ви изплашим, бихте осиновили Ноа и работили с неговия треньор, ПИШЕТЕ ни!


Как гигантският щурав самоедо-маламут Ноа се озова при нас, вижте тук.

Ноа - светът, в който живеем April 14, 2015

Веднага щом научихме за Нoa, се отправихме към мястото. Дни след излъчването на репортажа той все още се намираше там - слаб и без помощ, с още по-лошо инфектирана рана и купчина кокали, която някой щедро му бе...

Първият преглед на Ноа April 15, 2015

Нужен бе екип от трима лекари, за да може да бъде обръснато изстрадалото, окървавено и населено с кърлежи тяло на Ноа. Отдолу откриха много страдание и болка...

Ноа месец по-късно May 11, 2015

Имаме две новини за Ноа. Ще започнем с добрата. Огромната рана в ухото и главата на Ноа се затвори и затова вече не се налага да носи предпазна яка, а и всичките му изследвания са в норма.

Лечението на Ноа приключи August 12, 2015

Научихме за Ноа преди месеци. Тогава Ноа тежеше едва 2/3 от нормалното си тегло. Организмът му не успяваше да поддържа нормално висока телесна температура. Имаше артимия, стомахът му беше възпален, а тялото му бе покрито с...

Ноа търси семейство September 08, 2016

Ноа изпраща пухкави поздрави от зимната си резиденция в Център за обучение на кучета „Дея“ и иска да ви каже, че въпреки че тук се чувства добре дошъл, повече от всичко друго иска да се чувства част от семейство - своето.

Сбогом, Ноа March 12, 2017

Често бедите не идват сами. Докато се борим да задържим при нас Рони, Луничка и Мила, без да можем да разчитаме на страничката си във Фейсбук, в петък внезапно Ноа си отиде