Ноа търси семейство

Текстът е публикуван на 08 септември 2016.

Ноа изпраща пухкави поздрави от Център за обучение на кучета „Дея“ и иска да ви каже, че въпреки, че тук се чувства добре дошъл, повече от всичко друго иска да се чувства част от семейство - своето.

Let's Adopt Bulgaria, Noah

Преди да решите, че това сте вие, ние сме длъжни да ви споделим следното:

  • Ноа обича хората, но е грубянин. Когато ви види първата му работа ще бъде да ви яхне на игра или да ви хапне дружелюбно по ръката (последствията ще са само лигави).
  • Ноа е великан. За да се справите с него, не бива да прилагате сила, а хитрост и постоянство.
  • Ноа е домошар. Изоставен в къщурка на двора, кучо ще се чувства нещастен и пренебрегнат.
  • Ноа не харесва котки. Или по-скоро харесва да ги гони. Не знаем какво би направил, ако настигне някоя, не сме си позволявали да проверим. 
  • Ноа е мърльо. На снимката ви изглежда снежно бял. Е, това е така, защото на снимката няма сняг. И освен че лесно се цапа, трудно се чисти!
  • Ноа е мек, глуповат, обожава да играе с топка, чувства се страхотно в семейна среда, би ви придружил навсякъде…



Let's Adopt Bulgaria, Noah



Ако не сме успели да ви изплашим, бихте осиновили Ноа и работили с неговия треньор, ПИШЕТЕ ни!


Как гигантският щурав самоедо-маламут Ноа се озова при нас, вижте тук.

Ноа - светът, в който живеем April 14, 2015

Веднага щом научихме за Нoa, се отправихме към мястото. Дни след излъчването на репортажа той все още се намираше там - слаб и без помощ, с още по-лошо инфектирана рана и купчина кокали, която някой щедро му бе...

Първият преглед на Ноа April 15, 2015

Нужен бе екип от трима лекари, за да може да бъде обръснато изстрадалото, окървавено и населено с кърлежи тяло на Ноа. Отдолу откриха много страдание и болка...

Ноа месец по-късно May 11, 2015

Имаме две новини за Ноа. Ще започнем с добрата. Огромната рана в ухото и главата на Ноа се затвори и затова вече не се налага да носи предпазна яка, а и всичките му изследвания са в норма.

Лечението на Ноа приключи August 12, 2015

Научихме за Ноа преди месеци. Тогава Ноа тежеше едва 2/3 от нормалното си тегло. Организмът му не успяваше да поддържа нормално висока телесна температура. Имаше артимия, стомахът му беше възпален, а тялото му бе покрито с...

Ноа на училище за кучета March 08, 2016

Приятели, Ноа вече няколко месеца живее в център за кучета „Дея“. Там Ноа си има няколко човека, които се гиржат за него и кучешки треньор, с когото работи за подобряване на хм...особеностите на характера си.

Сбогом, Ноа March 12, 2017

Често бедите не идват сами. Докато се борим да задържим при нас Рони, Луничка и Мила, без да можем да разчитаме на страничката си във Фейсбук, в петък внезапно Ноа си отиде