Първият преглед на Ноа

Текстът е публикуван на 15 април 2015.

Нужен бе екип от трима лекари, за да може да бъде обръснато изстрадалото, окървавено и населено с кърлежи тяло на Ноа. Отдолу откриха много страдание и болка.

Let's Adopt - Bulgaria, Noah

Ноа е едно измършавяло куче, тежащо 2/3 от нормалното си тегло. Той има стотици малки рани по тялото, като най-лошата е една зееща дупка в главата му, която минава през ухото.

Дупката е зашита а дренажи са сложени, за да се изтича гнойния секрет докато той оздравее. Общото състояние на Ноа е тежко. Той има непостоянен сърдечен ритъм (аритмия), с трудност задържа телесната си температура в нормални граници и има сериозна чревна инфекция.

Let's Adopt - Bulgaria, Noah

Ноа най-накрая има топло място, където хората се грижат за нея. Той бе призрак на улицата, умирайки, докато хиляди гледат безучастно.

Нoa е бил нечие куче. Нечие вярно, мило, пренебрегнато и изоставено куче. В света на Ноа, когато си нечий приятел, той те наранява и изоставя. В света на Ноа, когато си в беда, хиляди не те забелязват, а тези които те виждат, те игнорират или отвръщат поглед с погнуса.

Днес ще променим света на Ноа и той се нуждае вие да бъдете част от това. За да помогнете на Ноа:

Пейпал:
Банка: СНЦ Летс Адопт България (или само Летс Адопт ако ползвате EPAY)
Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG73FINV91501215604267
BIC: FINVBGSF
Основание: За Ноа, 32307

Също можете да дарите 1,00 лв като изпратите съобщение на номер 17777 с текст DMS ADOPT или да заплатите част от разходите на Ноа на място в Централна ветеринарна клиника за пациент с номер 32307.

Моля, СПОДЕЛЕТЕ. Променете света на Нoa.

Ноа - светът, в който живеем April 14, 2015

Веднага щом научихме за Нoa, се отправихме към мястото. Дни след излъчването на репортажа той все още се намираше там - слаб и без помощ, с още по-лошо инфектирана рана и купчина кокали, която някой щедро му бе...

Ноа месец по-късно May 11, 2015

Имаме две новини за Ноа. Ще започнем с добрата. Огромната рана в ухото и главата на Ноа се затвори и затова вече не се налага да носи предпазна яка, а и всичките му изследвания са в норма.

Лечението на Ноа приключи August 12, 2015

Научихме за Ноа преди месеци. Тогава Ноа тежеше едва 2/3 от нормалното си тегло. Организмът му не успяваше да поддържа нормално висока телесна температура. Имаше артимия, стомахът му беше възпален, а тялото му бе покрито с...

Ноа на училище за кучета March 08, 2016

Приятели, Ноа вече няколко месеца живее в център за кучета „Дея“. Там Ноа си има няколко човека, които се гиржат за него и кучешки треньор, с когото работи за подобряване на хм...особеностите на характера си.

Ноа търси семейство September 08, 2016

Ноа изпраща пухкави поздрави от зимната си резиденция в Център за обучение на кучета „Дея“ и иска да ви каже, че въпреки че тук се чувства добре дошъл, повече от всичко друго иска да се чувства част от семейство - своето.

Сбогом, Ноа March 12, 2017

Често бедите не идват сами. Докато се борим да задържим при нас Рони, Луничка и Мила, без да можем да разчитаме на страничката си във Фейсбук, в петък внезапно Ноа си отиде